دانشگاه های کانادا چه ویژگی هایی دارند؟

دانشگاه های کانادا به صورت مستقل اداره می شوند و با یک برنامه آموزشی مدون و متمرکز سعی دارند توانایی های تحلیلی دانشجویان را افزایش دهند. این مراکز آموزش عالی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرند و گذراندن دوره های آن ها ۳ تا ۴ سال طول می کشد.

تحصیل در دانشگاه های کانادا از کالج گرانتر است و مدارک آن هم اعتبار بیشتری دارند. دانشگاه های این کشور بسیار باکیفیت هستند و به ویژه در رشته هایی مثل پزشکی و حقوق بسیار حرفه ای عمل می کنند. پذیرش گرفتن از دانشگاه های کانادا خیلی هم ساده نیست و داوطلبان باید با ارائه مدارک مختلف از هفت خوان رستم عبور کنند. داشتن مدرک زبان معتبر اامی است اما هر دانشگاه شرایط خاصی و نمره حد نصاب متفاوتی برای پذیرش دانشجویان در نظر می گیرد. رشته های پرطرفدار مثل پزشکی و حقوق شهریه بالاتری دارند و رشته های تجارت، هنر و مانند آن از دانشجویان شهریه کمتری دریافت می کنند.

فرق کالج ها و دانشگاه های کانادا در چیست؟

کالج های کانادا به ارائه آموزش های فنی و عملی می پردازند و هدف از تاسیس آن ها کمک به رشد اقتصادی این کشور است. پذیرش دانشگاه های کانادا محدودیت سنی دارد ولی کالج ها در این مسیر سخت گیری کمتری دارند. این مراکز آموزش عالی، در مقطع دیپلم مدرک معتبر ارائه می کنند و دارای دوره های تمام وقت و پاره وقت با اعطا گواهی (certificate) هستند. بسیاری از آن ها همچنین مقطع کارشناسی در رشته های کاربردی را شامل می شوند

اگر هدف فرد از ادامه تحصیل ورود به بازار کار است مهارت های شغلی و آموزشlrm;های حرفه ای در کالج ها به بهترین شکل ارائه می شوند و فارغ التحصیلان این مراکز شانس استخدام خوبی دارند. اما اگر هدف فرد از ادامه تحصیل ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر و ادامه تحصیل تا مقطع دکترا است بهتر است به سراغ دانشگاه ها برود.

کالج ها کلاس های آموزش زبان برگزار می کنند به همین دلیل فرد نیازی به نمره بالا در آزمون های زبان برای پذیرش در این مراکز ندارد. این مراکز آموزش عالی کوچکتر از دانشگاه ها بوده و محیطی مانند مدارس یا آموزشگاه های آزاد دارند.

بهترین مقطع برای ادامه تحصیل در کانادا کدام است؟

مدارس کانادا به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می شوند. کیفیت نظام آموزشی در این کشور بسیار بالا است و افرادی که در مدارس این کشور تحصیل کنند شانس زیادی برای دریافت پذیرش از دانشگاه های برتر کانادا دارند. تحصیل در مدارس دولتی کانادا برای شهروندان این کشور رایگان است.

متقاضیان بین المللی نیز می توانند در مدارس غیر دولتی روزانه و شبانه این کشور به تحصیل ادامه دهند. والدینی که به ادامه تحصیل فرزندان خود در خارج از کشور علاقه دارند می توانند با انجام اقدامات لازم و فراهم کردن مدارک کافی فرزندان خود را به مدارس این کشور بفرستند.

تحصیل در مدارس کانادا برای شهروندان آن رایگان است و همچنین مدارس شبانه و غیرانتفاعی نیز برای افراد متقاضی بین الملل وجود دارد.

بهترین مقطع برای ادامه تحصیل در کانادا دانشگاه و مراکز آموزش عالی است که شانس دستیابی به عناوین شغلی مناسب در کانادا یا کشورهای دیگر را برای فارغ التحصیلان فراهم می کند. این دانشگاه ها اعتبار بالایی دارند و دارندگان مدرک این مراکز آموزش عالی به راحتی در بهترین شرکت های بین المللی کانادا و سراسر جهان استخدام می شوند. بنابراین اگر فردی فرصت تحصیل در مدارس این کشور را نداشته باشد با ادامه تحصیل در دانشگاه می تواند مسیر موفقیت خود را هموار کند.

دانشگاه های کانادا به روی علاقه مندان باز است و هر ساله تعداد زیادی دانشجوی بین المللی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا از این دانشگاه ها پذیرش می گیرند. هر دانشگاه شرایط خاص خود را برای پذیرش دانشجو دارد و صلاحیت فرد از طریق بررسی مدارکی که ارسال می کند مورد بررسی قرار می گیرد.

فرایند اپلای دانشگاه های کانادا

اگر قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا را دارید باید فرایند خاصی را برای اپلای طی نمایید که مراحل متعددی را به ترتیب زیر شامل می شود:

  • مرحله اول: دانشگاه مناسب را برای اپلای انتخاب کنید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که در مورد رشته تحصیلی و دانشگاه مورد نظر خود تصمیم بگیرید. کانادا کشور پهناوری است و دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی متعددی را دربردارد. بنابراین، پس از تصمیم گیری در مورد رشته تحصیلی باید به انتخاب دقیق دانشگاه های معتبری بپردازید که دانشجویان بین المللی را در مقطع و رشته تحصیلی مورد نظر شما می پذیرند.

نکته دیگری که هنگام انتخاب دانشگاه باید بدان توجه داشته باشید این است که شما به چه زبانی می خواهید در کانادا تحصیل کنید. همانطور می دانیم کانادا یک کشور دو زبانه است و زبان های ملی آن انگلیسی و فرانسوی است. این بدان معناست که شما می توانید تحصیلات خود را در این کشور به زبان انگلیسی یا فرانسوی دنبال کنید.

اکثر ایالات کشور کانادا انگلیسی زبان هستند و اگر شما قصد ادامه تحصیل به زبان فرانسوی را دارید، باید به جستجوی دانشگاهی در ایالات کبک، نیوبرانزویک و مانیتوبا بپردازید. به خاطر داشته باشید که شما باید سطح مهارت خود را در زبانی که انتخاب کرده اید ثابت کنید و نمره حد نصاب را در آزمون های مرتبط با آن کسب نمایید.

شهریه دانشگاه ها موضوع دیگری است که توجه به آن هنگام انتخاب دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است. شهریه دانشگاه ها بسته به مقطع و رشته تحصیلی و مکان تحصیل متفاوت است. به عنوان مثال، دانشگاه های نیوفاندلند نسبت به دانشگاه اُنتاریو شهریه کمتری دارند، مخصوصاً برای رشته های پزشکی، مهندسی و علوم اجتماعی. علاوه بر این، شهریه دریافت شده از دانشجویان بین المللی معمولاً بالاتر است و بطور میانگین بین ۱۳۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ دلار کانادا در هر سال تحصیلی است. بنابراین، هر فرد متقاضی باید با توجه به تمکن مالی خود این نکته را نیز برای انتخاب دانشگاه مناسب مد نظر داشته باشد.

  • مرحله دوم: مطمئن شوید که شرایط لازم را برای اپلای دارید

پس از شناسایی دانشگاه هایی که برای شما مناسب هستند، بهتر است به وب سایت های آن ها رجوع کنید و شرایط پذیرش دانشجو در این دانشگاه ها و آنچه را که برای اپلای نیاز دارید مطالعه کنید. شرایط و مراحل دقیق پذیرش به دانشگاه انتخاب شده و مقطع تحصیلی مورد نظر بستگی خواهد داشت. با این حال، دو شرط اساسی برای اپلای وجود دارد:

۱) حداقل شرط لازم برای تحصیل در مقطع کارشناسی فارغ التحصیلی از دبیرستان است. پذیرش در برخی از دانشگاه ها کمی رقابتی تر از سایرین بوده و ممکن است یکی از شروط پذیرش داشتن سطح علمی مشخص یا معدل خاصی باشد. در چنین مواردی احتمالاً باید ترجمه ریز نمرات رسمی دبیرستان خود را به این دانشگاه ها ارسال کنید.

۲) اغلب دانشگاه ها شما را مم می دارند که با ارائه مدرک، مهارت زبانی خود را برای تحصیل در کانادا ثابت کنید. اگر قصد دارید برای یک دانشگاه انگلیسی زبان اپلای کنید، مدرک آیلتس (IELTS) یا تافل (TOFEL) بهترین گزینه برای شما خواهند بود. با این حال، اگر قصد دارید در یک دانشگاه فرانسوی زبان تحصیل کنید، باید در یکی از امتحانات DALF، DELF، یا TCF شرکت کنید (در ادامه حد نصابی که دانشگاه ها برای نمره این آزمون ها مشخص می کنند توضیح داده خواهد شد).

  • مرحله سوم: برای اپلای اقدام کنید

روند اپلای برای دانشگاه های کانادا ممکن است بسته به ایالت، دانشگاه و دانشکده مورد انتخاب متفاوت باشد. به عنوان مثال، علاوه بر مدارک معمول مورد نیاز برای اپلای که در بخش های بعدی به توضیح مبسوط آن ها پرداخته خواهد شد، برخی از دانشگاه ها ممکن است از شما بخواهند که یک پرسشنامه ساده را پُر کنید، در حالی که برخی دیگر شما را مم می دارند مقاله ای را بنویسید یا به سوالات پرسیده شده در جلسه مصاحبه پاسخ دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی برای تمامی مقاطع تحصیلی میshy;توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

منبع: https://tat-translator.ir/17742-2/

ترجمه مدارک تحصیلی و دانشگاهی با نرخ مصوب ۱۴۰۲

ترجمه رسمی ریز نمرات دانشگاهی

ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل

راهنمای جامع ترجمه مدرک دانشگاه آزاد

ترجمه رسمی دانشنامه

ترجمه مدرک فنی حرفه ای

راهنمای جامع مراحل ترجمه مدرک دانشگاه غیرانتفاعی

دانشگاه ,کانادا ,تحصیل ,کشور ,پذیرش ,دارند ,ادامه تحصیل ,برای اپلای ,آموزش عالی ,مراکز آموزش ,رشته تحصیلی ,هنگام انتخاب دانشگاه ,برای ادامه تحصیل
مشخصات
آخرین جستجو ها